Veel Gestelde Vragen

Wat is het verschil tussen Piedro® Fashion en Piedro® Therapy?

Piedro® Fashion is de modieuze lijn van Piedro®, die u kunt vinden in schoenenspeciaalzaken https://www.piedro.com /piedro-verkooppunten/. Piedro® Fashion zijn goed passende schoenen van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in diverse lengte en breedte maten van smal tot breed.

Piedro® Therapy zijn semi-orthopedische schoenen voor kinderen, dames of heren en gemaakt op speciale verdiepte leesten, die indien nodig, nog individueel aangepast kunnen worden voor de beste pasvorm. De syling van deze semi-orthopedische schoenen is gebaseerd op onze Fashion collectie, waardoor u er altijd modieus bij loopt.

 

Waar kan ik Piedro® Therapy schoenen kopen? 

Piedro® Therapy zijn alleen verkrijgbaar op verwijzing van een medisch specialist zoals de revalidatie arts, orthopeed of podotherapeut en worden aangemeten en geleverd via de orthopedisch schoenmaker. 

Wat voor product variëteit heeft Piedro® Therapy?

Piedro® Therapy is leverbaar in diverse lengte en breedte maten, van sportief tot gekleed, als diabetesschoen of in gewone uitvoering, in laag of hoog. Als Revalidatie- of Orthese schoen, als een Korset- of Anti-Varus schoen. De orthopedisch schoenmaker zal u adviseren welke pasvorm u nodig hebt en welke uitvoering en aanpassing. Kleur en styling kunt u beslissen.