Over Piedro

Al meer dan 60 jaar toonaangevend in pasvorm schoenen

Na 60 jaar ervaring in het leveren van uitstekende pasvorm en semi-ortopedische schoenen blijft het doel van Piedro: de ontwikkeling en productie van mode-, comfort- en semi-orthopedische schoenen, die er modieus uitzien en die echt passen, waardoor het loopcomfort verbeterd wordt.

Piedro's core values

Geschiedenis

In 1957 is Piedro® opgericht door dhr. W. Struijs sr., omdat hij zag dat zijn klanten schoenen nodig hadden die inspeelden op een individuele behoefte.

In deze periode waren er nog geen schoenen voor mensen met voetproblemen of in meerdere wijdte maten verkrijgbaar. Orthopedische schoenen werden beschouwd  als niet modieus. 

Hij ontwikkelde mooie  semi- orthopedische schoenen die speciaal aangepast konden worden

 

Al snel groeide dit uit tot een schoenen collectie in verschillende wijdte maten voor heren, dames en kinderen.

Vandaag de dag

Tegenwoordig heeft Piedro® twee verschillende bedrijfstakken: Piedro® Fashion en Piedro® International.

Piedro® Fashion ontwikkelt mode schoenen in verschillende wijdte maten voor heren, dames en kinderen die succesvol verkocht worden in  de Benelux en Duitsland.

Piedro® International is de snel groeiende bedrijfstak waar comfort -, (semi) orthopedische - en modulaire schoenen worden ontwikkeld. In sommige landen biedt Piedro® International de mogelijkheid om maatschoenen te maken voor de klant. 

Het succes van Piedro® is vooral te danken aan de moderne uitstaling van de collectie, de juiste pasvorm, naast  lengte maten ook leverbaar in vele wijdte maten en de uitgebreide mogelijkheid om leestaanpassingen te maken, zodat er altijd een passende semi-orthopedsiche schoen geleverd wordt.

Piedro® International B.V. exporteert naar meer dan 30 landen en Piedro® heeft een kantoor in de volgende landen: Nederland, Engeland, Portugal en Amerika.