Over Piedro

Al meer dan 60 jaar toonaangevend in pasvorm schoenen

Na 60 jaar ervaring in het leveren van uitstekende pasvormige schoenen en semi-ortopedische schoenen blijft het doel van Piedro: de ontwikkeling en productie van mode-, comfort- en semi-orthopedische schoenen die echt passen, waardoor het wandelcomfort verbeterd wordt.

Piedro's core values

Geschiedenis

In 1957 begon Piedro met het produceren van goed passende schoenen voor mensen met een voet probleem. In deze tijd bestonden er geen schoenen voor mensen met milde voetproblemen en orthopedische schoenen werden beschouwd als niet modieus. 

Al snel groeide dit uit tot een schoenen collectie in verschillende wijte maten voor heren, damenes en kinderen.

Vandaag de dag

Tegenwoordig heeft Piedro twee verschillende bedrijfstakken:Piedro Fashion en Piedro International.

Piedro Fashion ontwikkeld mode schoenen in verschillende wijdte maten voor heren, damens en kinderen die succesvol verkocht worden door de Benelux en Duitsland.

International Piedro is de snel groeiende bedrijfstak waar de comfort schoenen, (semi) orthopedische en modulaire schoenen worden ontwikkeld. In sommige landen biedt Piedro International de mogelijheid om maatschoenen te maken voor de klant. 

Het succes van Piedro International is vooral te danken aan de moderne uitstaling van de collectie, de juiste pasvorm, de grote verschijdenheid in kleuren, lengte en wijdte maten en de uitgebreide mogelijkheden om aanpassingen aan de schoenen te maken. 

Op dit moment exporteert Piedro International naar meer dan 30 landen en Piedro heeft een kantoor in de volgende landen: Nederland, Engeland, Amerka en Hong Kong.